Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Θέλουν να βάλουν Τουρκικές σημαίες παντού...

Τουρκικά στελέχη επιχειρήσεων αγοράζουν όλο και περισσότερα ακίνητα στην Ελλάδα.
Όποιος βλέποντας ελληνικά νησιά και μαρίνες που πραγματικά αγοράζονται και πωλούνται από Τούρκους επιχειρηματίες, γίνεται μάρτυρας σε μια ταινία που θυμίζει οικονομική κατάληψη.
Οι μαρίνες Φλοίσβου, Ζέας, Κέρκυρας,
Λευκάδας, Καλαμάτας και Μυτιλήνης έχουν ήδη περάσει στα χέρια των επιχειρηματιών από την Τουρκά, οι οποίοι φαίνεται μάλλον να απαιτούν οι τουρκικές σημαίες να υψώνονται σε κάθε νέα αγορά. 
Ο Αστέρας Βουλιαγμένης είναι πιο πιθανό να ακολουθήσει ακριβώς την ίδια πορεία, δεδομένου ότι ένας από τους κύριους διεκδικητές είναι θυγατρική εταιρεία της τουρκικής Dogus Group, D-Marine Investments Holding BV, η οποία έχει ήδη στην κατοχή της το 50% της Μαρίνας Φλοίσβου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.