Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Πάνος Καμμένος: Η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί όχι ως κυβέρνηση μιας δημοκρατικής χώρας, αλλά ως μια κυβέρνηση ενός απολυταρχικού καθεστώτος

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΤΗΣ ΕΡΤ
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος συναντήθηκε σήμερα με την Επιτροπή Εργαζομένων Δημοσιογράφων της ΕΡΤ.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος δήλωσε τα εξής:

«Η σημερινή κυβέρνηση συνεχίζει να λειτουργεί όχι ως κυβέρνηση μιας δημοκρατικής χώρας, αλλά ως μια κυβέρνηση ενός απολυταρχικού καθεστώτος.

Η δύναμη που της δίνει η εξωτερική τρόικα την οδηγεί πλέον σε παραβίαση του Συντάγματος. Η λογοκρισία στους δημοσιογράφους, το κόψιμο εκπομπών στον αέρα, οι διώξεις δημοσιογράφων για να μην βγάλουν την αλήθεια, αλλά για να επιτελέσουν το έργο της κυβερνητικής προπαγάνδας μέσα από τη δημόσια τηλεόραση και όχι την κρατική τηλεόραση μιας χουντικής κυβέρνησης, οδηγεί πλέον τους ελεύθερους Έλληνες δημοσιογράφους της δημόσιας τηλεόρασης να προσφεύγουν στα κόμματα.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ θα προχωρήσουμε άμεσα σε δύο επίπεδα, σε κοινοβουλευτικό επίπεδο, όσον αφορά τον κοινοβουλευτικό έλεγχο, αλλά και σε προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Δεν μπορεί η κυβέρνηση που έχει κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο τον πρώην αρχηγό της νεολαίας του Παπαδόπουλου, η κυβέρνηση η οποία λαμβάνει εντολές από ξένη τρόικα, να καταργήσει το δικαίωμα των δημοσιογράφων να ενημερώνουν τον ελληνικό λαό.

Η Δικαιοσύνη έχει υποχρέωση να παρέμβει τώρα».

Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Νότης Μαριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.