Τρίτη, 14 Μαΐου 2013

Πάνος Καμμένος: Ο πρωθυπουργός ζει το δικό του όνειρο..

«Την ώρα που η Κομισιόν μιλάει για νέα μέτρα ύψους 8 δις ευρώ το 2015, την ώρα που η Κομισιόν λέει ότι θα χρειαστούν πολλές δεκάδες χρόνια για να βγει η Ελλάδα στις αγορές, ο πρωθυπουργός ζει το δικό του όνειρο.
Σε μία χώρα με 1.800.000 ανέργους μιλάει για το success story της Ελλάδος.

Ζει στον κόσμο που ζει και ο κ. Γιώργος Παπανδρέου, ελεύθερος να κινείται υπό την προστασία του πρωθυπουργού στο Λας Βέγκας μαζί με τους κερδοσκόπους, μαζί με αυτούς που πτώχευσαν τον ελληνικό λαό».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.