Δευτέρα, 20 Μαΐου 2013

Ξέφραγο αμπέλι...Μαθήματα Τουρκικών σε Κωνσταντινοπουλίτες, από την πρεσβεία της Άγκυρας στην Αθήνα...

Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ...
Σύμφωνα με την Χουριέτ: 
Έλληνες της Κωνσταντινούπολης που μετεγκαταστάθηκαν στην Αθήνα, έχουν αρχίσει να διδάσκουν τις νεότερες γενιές την τουρκική μετά από χρόνια την αποφυγή της γλώσσας, σύμφωνα με την εφημερίδα Χουριέτ.
Τα μαθήματα άρχισαν στις 19 Μαΐου και θα είναι δωρεάν....

σε όλα τα παιδιά των Ελλήνων της Κωνσταντινούπολης, οι οποίοι έχουν εγκαταλείψει τη γλώσσα λόγω πικρών αναμνήσεων της μετεγκατάστασης,
καθώς και την υπάρχουσα πίεση στην ελληνική κοινωνία για την χρήση των Τούρκων.
Τώρα, όμως, με τη βελτίωση των σχέσεων και την δημοτικότητα των τουρκικών σήριάλ στη χώρα, οι Έλληνες επιστρέφουν στη μάθηση τουρκικής σε μια κοινή πρωτοβουλία της τουρκικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Προξενείου Αθήνας-Πειραιά.
Τα πρώτα μαθήματα δόθηκαν σε παιδιά ηλικίας 7 έως 12 ετών, με εκεπαιδευτή τον απόφοιτο του Πανεπιστημίου Άγκυρας, Zeynep Albaylar Verbiς και θα προσφέρονται για δύο ώρες κάθε εβδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.