Παρασκευή, 24 Μαΐου 2013

Πάντα τα φασιστικά κόμματα χρειάζονται και τα ιδιώνυμα νομοσχέδια.


Πάντα τα φασιστικά καθεστώτα και τα φασιστικά κόμματα χρειάζεται τα ιδιώνυμα νομοσχέδια, ακριβώς γιατί ως φασίστες που είναι τα ίδια, δεν μπορούν να αφομοιώσουν το αυτονόητο ότι το έγκλημα κατά της ζωής ενός ανθρώπου έχει την ίδια αξία, άσχετα αν γίνεται για λόγους τιμής, από ρατσισμό ή από ληστεία.
Αυτό βέβαια θα πρέπει να είναι αυτονόητο και για όλες της παραβατικές πράξεις.
Για έναν γνήσιο δημοκρατικό κόμμα,
εν αντιθέση με το φασιστικά κόμματα, δεν θα έπρεπε να έχει καμιά σημασία ο λόγος για τον οποίο γίνεται ο εμπρησμός ενός καταστήματος.
Ο λόγος που η φασίζουμε αριστερά της Ελλάδος χρειάζεται ως ιδιώνυμες της παρανομίες που κακός γίνονται εναντίων των αλλοδαπών, είναι γιατί θέλει να μένουν οι δικιές της παρανομίες εκτός νομικού πλαισίου.
Έχει άλλη αξία για την αριστερά το κατάστημα του αλλοδαπού που μπορεί να έκαψαν κάποιοι με ρατσιστικά κριτήρια και έχουν άλλη αξία για την αριστερά τα καταστήματα των Ελλήνων που καίνε οι ίδιοι για πολιτικούς λόγους.
Ο λόγος που η φασίζουμε αριστερά χρειάζεται την διαφορετική νομική μεταχείριση των εγκλημάτων εναντίων των Ελλήνων, είναι γιατί στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι η ίδια που έχει στραφεί εναντίων των συμφερόντων των Ελλήνων.
Δικαίωμα να κάνουν αστεία για τον Χίτλερ εντός της Βουλής έχουν μόνο οι αριστεροί, δικαίωμα να κάνουν πλάκες με τα Γκουλάγκ  έχουν μόνο οι αριστεροί.
Ο μεγαλύτερος φασισμός που υπάρχει χρόνια τώρα στην Ελλάδα, είναι ο αυτοπροσδιορισμός της αριστεράς, ως δημοκρατική παράταξη, λες και τα υπόλοιπα κόμματα δεν είναι δημοκρατικά.
Βέβαια, τελικά η ΝΔ θα το ψηφήσει το νομοσχέδιο, αφού και αυτή είναι χρόνια τώρα ένα πασοκοποιημένο καθεστώς.
Στην Ελλάδα έχουμε πολλά κόμματα, έχουν όμως όλα κοινή ιδεολογία, τον πασοκισμό.
Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ σας έχει ζωή, μέχρι την ημέρα που ένας προβοκάτορας μουσουλμάνος θα δηλώσει ψευδός, ότι ένας Δωδεκάχρονος ψυχοπαθής του έσκισε το Κοράνι.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.