Τετάρτη, 22 Μαΐου 2013

«Πώς μπορεί κανείς να απαξιώσει μια υγιή εταιρεία»...

«Πώς μπορεί κανείς να απαξιώσει μια υγιή εταιρεία» είναι ο τίτλος άρθρου της ελβετικής εφημερίδας Neue Zürcher Zeitung, η οποία αναφέρει 
«Η ελληνική κυβέρνηση αναζητά επενδυτές. Κι όμως παράλληλα κάνει τη ζωή δύσκολη, χωρίς να χρειάζεται.
Όπως συμβαίνει σε εταιρείες όπως την
Medipac, η οποία δεν έχει χρέη και παρ' όλα αυτά απειλείται με κλείσιμο. 
Το άρθρο αναφέρεται στη μοναδική ελληνική εταιρεία που παράγει χειρουργικό νήμα και εξάγει στη Γερμανία και την Ιταλία. 
«Η εταιρεία δεν είχε ποτέ χρέη» ισχυρίζεται ένας από τους ιδιοκτήτες Θέμις Καζαντζίδης, ωστόσο με την κρίση των τραπεζών και διάφορα γραφειοκρατικά προβλήματα και λάθη του τελωνείου, η εταιρεία απειλείται με λουκέτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.