Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

ΣΕΙΣΜΟΣ – ΣΕΙΣΜΟΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ…

Ο “αριστερός” Στουρνάρας (καθ’ ομολογίαν του), παίζει σκοτεινά παιχνίδια με τα κληροδοτήματα που άφησαν οι ευεργέτες του Ελληνισμού. Τα έργα των ευεργετών, στα χέρια των εκποιητών του Ελληνισμού δηλαδή.
Ο σοσιαληστής Βενιζέλος λέει μπαρούφες στον κοσμάκη για την καταπολέμηση της ανεργίας, όχι βέβαια πως αυτό είναι είδηση, και γελοιοποιεί για άλλη μία φορά την χώρα.
“Για τον σοσιαλισμό αγωνιζόμαστε όλοι”. Ανεξαρτήτως κυβέρνησης.

olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.