Κυριακή, 12 Μαΐου 2013

Ραχήλ Μακρή: Η ενεργειακή αυτάρκεια της Ελλάδος στηρίζεται στις προσπάθειες εργαζομένων όπως αυτών του ΥΗΣ και Φράγματος Πολυφύτου.

Τον Υδροηλεκτρικό Σταθμό Πολυφύτου επισκεφθηκε ανήμερα της 10ης Μαιου 2013 η Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης και Υπεύθυνη Τομέα Κοινοβουλευτικής Ευθύνης Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κα Ραχήλ Μακρή,οπου παρακολούθησε την θεία λειτουργεία που τελέστηκε στο εκκλησάκι του υποσταθμού.

Η παρουσία της εκεί με αφορμή την ημέρα εορτασμού της Ζωοδόχου Πηγής έδωσε την ευκαιρία να συναντηθει με υπηρεσιακους παραγοντες και εργαζομενους ,να ξεναγηθει στον σταθμο και να αναδείχτουν σημαντικά προβλήματα σχετικά με τις συνθήκες εργασίας και την αξιοποίηση του εξοπλισμού της επιχείρησης.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα, της αδιαφορίας των Κυβερνώντων, αποτελεί η ύπαρξη υπερσύγχρονου ασθενοφόρου, το οποίο δεν αξιοποιείται από την έλλειψη στελέχωσης με εξειδικευμένο προσωπικό.
Το έργο που επιτελούν οι εργαζόμενοι στον συγκεκριμένο σταθμό, αναγνώρισε η κα Μακρή ως ιδιαίτερα σημαντικό για την ενεργειακή επάρκεια της Χώρας. Υπογράμμισε, μάλιστα, ότι το ανωτέρω έργο επιτελείται χάρη των προσπαθειών των εργαζομένων, πάρα την Κυβερνητική λαίλαπα που πλήττει υφίστανται στις αποδοχές και υποβαθμίζει τις συνθήκες εργασία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.