Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Μήπως διάβασε λάθος μήνυμα ο πρόεδρος της Δημοκρατίας;


Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας έκανε την ακόλουθη δήλωση την ημέρα του Πάσχα:

«Είναι μεγάλη ημέρα σήμερα με ένα σημαντικό μήνυμα. Ο Ιησούς Χριστός κατέβηκε, λοιδορήθηκε, βασανίστηκε, σταυρώθηκε για να σώσει τον άνθρωπο, να σώσει όλους εμάς».
Και το μήνυμα είναι για εμάς, αυτή τη στιγμή να δείξουμε την υπομονή,
το θάρρος και την ελπίδα ότι θα ξεπεράσουμε τα δικά μας πάθη. Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο. Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη σε όλους».
Κανονικά όμως θα έπρεπε να κάνει την ίδια δήλωση, αλλάζοντας δύο μόνο λέξεις στην προτελευταία πρόταση.
Αντί του: Ο ελληνικός λαός αξίζει κάτι περισσότερο.  
Θα έπρεπε να πει:  Ο ελληνικός λαός αξίζει καλύτερους πολιτικούς.
Αν έκανε αυτήν την δήλωση ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, τουλάχιστον θα μας έδειχνε ότι ως πρόεδρος της Δημοκρατίας, αντιλαμβάνεται ότι το πρόβλημα της Ελλάδος ήταν και είναι, η ανεπάρκεια των πολιτικών προσώπων.
Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.