Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Άφησε σημείωμα στον αδερφό του και αυτοκτόνησε

Τα προβλήματα που βίωνε τα τελευταία χρόνια με τον αναδασμό στην πεδιάδα του Μόρνου, στάθηκαν η αφορμή αλλά και η αιτία για τον άτυχο 68χρονο Α.Υ κάτοικο Ναυπάκτου ώστε να βάλει τέλος στη ζωή του με το κυνηγετικό του όπλο μετά τις 20.00 το βράδυ στην περιοχή του Κεφαλοβρύσου (Μεμετάκι).
Ο 68 χρονος μη μπορώντας να αντέξει την κατάσταση με τον αναδασμό στην πεδιάδα του Μόρνου αφού αισθανόταν θιγόμενος έβαλε τέλος στη ζωή του μέσα στο σπίτι του. Δεν είχε αποκτήσει οικογένεια και όλη του την αφοσίωση την είχε στα κτήματά του.
Άνθρωπος της καθημερινότητας καλοσυνάτος, αλλά πολύ σκεπτικός τον τελευταίο καιρό όπως καταμαρτυρούσαν οι γείτονες στις συζητήσεις τους έξω από το σπίτι του. Αυτή την αιτία αποτύπωσε και σε μια κόλλα χαρτί ως ιδιόχειρο σημείωμα που άφησε με την πράξη του, όπου εξηγούσε ακριβώς το λόγο που οδηγήθηκε στην απόφαση.
Τραγική φιγούρα ο αδελφός του ο οποίος δεν μπορούσε να πιστέψει το γεγονός.nafpaktianews.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.