Αποδοκιμασίες στον Επιτάφιο στο Σύνταγμα

Ο κόσμος γιούχαρε τους πολιτικούς και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος στον λόγο του μίλησε για “πολλές προδοσίες”που έχει γνωρίσει αυτό το έθνος!!!
 

ΕΠΙΤΑΦΙΟΣ – Οι αντιδράσεις του κόσμου και οι αστυνομικοί (ασφαλίτες) ανάμεσά τους
Όλα τα πλάνα από τις διαμαρτυρίες στο Σύνταγμα κατά την περιφορά του Επιταφίου

Σχόλια

  1. Αν δυό προβακόταρες που μπέρδεψαν μια θρησκευτική τελετή με πολιτική συγκέντρωση, είναι ο "κόσμος" τότε κάποιοι θέλουν επειγόντως επίσκεψη σε εξειδικευμένο γιατρό.
    Επίσης καλό είναι κάποιοι που το παίζουν θρησκευόμενοι αντί να προβάλλουν τέτοιες προβοκάτσιες να τις καταδικάζουν.
    Χρόνια πολλά σε όλους και αφήστε τη θρησκεία μακρυά από τα πολιτικά παιχνίδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και κάτι ακόμα, από που βγαίνει συμπέρασμα περί ασφαλιτών ?
      Αν αναφέρεται το σχόλιο σε ένα αστυνομικό που λέει βαθμό και όνομα, τότε να μας πεί ο αρθρογράφος αν γνωρίζει πολλούς "ασφαλίτες" να αυτοσυστήνονται.
      Βέβαια το λογικό, να παρευρίσκεται σε μια θρησκευτική τελετή ένας αστυνομικός με πολιτικά, για τον συντάκτη του άρθρου δεν υπάρχει ....

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.