Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Μαρίνα Χρυσοβελώνη: επικοινωνιακά δολώματα ενόψη επερχόμενων απολύσεων...

«Η αναδιοργάνωση της Δημόσιας Διοίκησης φαίνεται πλέον καθαρά ότι αποκλείεται να γίνει από τον κ. Μανιτάκη. Και αυτό γιατί το προσχέδιο του χαρακτηρίζεται από ημίμετρα, προσχηματικές αλλαγές και ανούσιες εξαγγελίες που η ίδια η συγκυβέρνηση δεν θέλει και δεν μπορεί να πραγματοποιήσει.
Παράλληλα, η πολυδιαφημισμένη
«διαπραγματευτική επιτυχία έναντι της Τρόικα»... με την αναλογία προσλήψεων – απολύσεων 1/1 απουσιάζει από την νομοθετική πρωτοβουλία του κ. Μανιτάκη.
Προφανώς η συγκυβέρνηση Σαμαρά την χρησιμοποιεί μονάχα σαν επικοινωνιακό δόλωμα προκειμένου να πλασάρει πονηρά τις επερχόμενες απολύσεις στην κοινή γνώμη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.