Σάββατο, 18 Μαΐου 2013

Εκτόξευση πυραύλων από τη Βόρεια Κορέα

Τρεις πυραύλους μικρού βεληνεκούς εκτόξευσε στις ανατολικές ακτές της κορεατικής χερσονήσου η Βόρεια Κορέα, όπως αναφέρει… το υπουργείο Άμυνας της Νότιας Κορέας.

Όπως δήλωσε ο υπουργός Άμυνας

στο πρακτορείο Yonhap η χώρα έχει ενισχύσει την επιτήρησή της στη Βόρεια Κορέα και είναι σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής για να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε επικίνδυνες εξελίξεις.

olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.