Σάββατο, 25 Μαΐου 2013

ΕΒΕΑ: Ανάγκη μείωσης φορολογικών συντελεστών

Την ανάγκη επαναφοράς της ρευστότητας για τις Ελληνικές Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις καθώς και τη μείωση των φορολογικών συντελεστών για να είναι αυτές ανταγωνιστικές, τόνισε από τις Βρυξέλλες ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνος Μίχαλος.

Μιλώντας σε εκδήλωση του Βελγο-Ελληνικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, με θέμα «Οικονομική Ανάκαμψη και Επιχειρηματικές Ευκαιρίες στην Ελλάδα»,
ο κ. Μίχαλος επέμεινε ότι η ανάπτυξη δεν μπορεί παρά να επιτευχθεί μέσω της δραστηριοποίησης υγιών ιδιωτικών επιχειρήσεων μέσα σε σταθερό κανονιστικό και φορολογικό πλαίσιο.
Ο κ. Μίχαλος αναφέρθηκε στην μακροοικονομική σταθεροποίηση της Ελληνικής Οικονομίας και περιέγραψε το παρόν και το μέλλον της ελληνική Οικονομίας μέσα από την επαναχρηματοδότηση του Τραπεζικού συστήματος, τις ξένες επενδύσεις, και το πρόγραμμα αποκρατικοποιήσεων.


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των Επιμελητηρίων της Γερμανίας, της Αυστρίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Τσεχίας, της Σλοβενίας, του Βελγίου κ.α., που βρίσκονται στις Βρυξέλλες για την Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιμελητηριών Eurochambers Βέλγοι και Έλληνες Επιχειρηματίες καθώς και δημοσιογράφοι του Ελληνικού και Διεθνούς Τύπου. Πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της Ελληνικής Πρεσβείας στις Βρυξέλλες, υπό την αιγίδα του Έλληνα Πρέσβη κ. Πλάτωνα Χατζημιχάλη.
http://www.bankwars.gr/?p=108607

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.