Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Κύπρος - Ισραήλ..τα βρήκαν για το φυσικό αέριο

Η εξέλιξη στις σχέσεις Ισραήλ – Τουρκίας δεν πρόκειται να επηρεάσει αρνητικά τις σχέσεις Κύπρου – Ισραήλ είπε ο Νετανιάχου. Κοινή δέσμευση για ανάπτυξη και εκμετάλλευση διασυνοριακών κοιτασμάτων.
Υποδεχόμενος στην Ιερουσαλήμ τον Κύπριο πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου είπε ότι τον καλωσορίζει «σε πνεύμα συνεργασίας».

Οι δύο ηγέτες είχαν αρχικά κατ’ ιδίαν συνάντηση διάρκειας περίπου 20 λεπτών και στη συνέχεια, επικεφαλής των αντιπροσωπειών των δύο χωρών, παρακάθισαν σε διευρυμένες συνομιλίες που διήρκησαν περίπου μία ώρα.
Σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους μετά τη συνάντηση, ο Νίκος Αναστασιάδης είπε ότι «η επίσκεψη μου στο Ισραήλ αποτελεί την απαρχή μιας νέας εποχής στις σχέσεις Κύπρου – Ισραήλ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ newsit.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.