Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Το ΣΚΑΪ ανέδειξε τον μέγα στοχαστή της αυτοδιοίκησης, Καμίνη!

Διθυραμβικό το αφιέρωμα του ΣΚΑΪ για την κορυφαία, τιτάνια, ιδιοφυή πρωτοβουλία του φερόμενου ως δημάρχου Καμίνη, να… αγοράσει 15 ποδήλατα για την δημοτική αστυνομία! Ναι, επική παρουσίαση με σκηνοθεσία τους ποδηλάτες στο φόντο στην μοναδική περιοχή που πολιτικοί όπως ο Καμίνης, ο Άκης κλπ μπορούν να κυκλοφορήσουν ανενόχλητοι. Στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου.

Τώρα οι πολίτες της Αθήνας μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι, δοξάζοντας τον Καίσαρα.

olympiada 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.