Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

Παπανδρέου από το ναό του τζόγου: Επενδύστε στην Ελλάδα

Αφού κατάφερε να κάνει την Ελλάδα άντρο των κερδοσκόπων, τώρα από το Λας Βέγκας όπου βρέθηκε ομιλητής σε επενδυτικό συνέδριο, ο Γ. Παπανδρέου ζήτησε επενδύσεις στην Ελλάδα.
Ο Γιώργος Παπανδρέου, αναφέρθηκε στη σημασία του ελληνικού προγράμματος προσαρμογής, τις μεταρρυθμίσεις, τη λιτότητα και τις επενδύσεις.
Τόνισε ότι, η λιτότητα έχει πλήξει μεγάλα τμήματα του πληθυσμού και ιδιαιτέρως τους πιο αδύναμους.
Ίσως να είναι ο μόνος που μπορεί να μιλήσει γι’ αυτό αφού είναι δικό του κατόρθωμα!
Είπε ότι υπάρχει σαφής διαφορά μεταξύ μέτρων λιτότητας και μεταρρυθμίσεων, σημειώνοντας ότι, είναι αναγκαία η συνέχιση των μεταρρυθμίσεων που άρχισε η κυβέρνησή του, καθώς μόνο έτσι -όχι με λιτότητα- θα αντιμετωπιστούν οριστικά οι αιτίες των προβλημάτων και θα καταστεί βιώσιμη η οικονομία.

Έμφαση έδωσε στην ανάπτυξη και ιδιαιτέρως στις επενδύσεις, τονίζοντας ότι, στην Ελλάδα και ο χρόνος και οι προϋποθέσεις που υπάρχουν, διαμορφώνουν τις καλύτερες δυνατές επενδυτικές ευκαιρίες και μάλιστα σε πολλούς τομείς, λόγω θέσης, κλίματος και δυνατοτήτων για εναλλακτικές επενδύσεις.
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.