Τρίτη, 21 Μαΐου 2013

Υπό του μηδενός το κόμμα Ζώη

Δεν προχωράει η κίνηση του άλλοτε βουλευτή Λάρισας
Δε φαίνεται να συγκινεί τους ψηφοφόρους η πολιτική κίνηση Νέα ΜΕΡΑ που δημιούργησε ο Χρήστος Ζώης, καθώς στις δημοσκοπήσεις που δημοσιεύονται το τελευταίο διάστημα, είτε αδυνατεί να καταγραφεί, είτε μετά βίας πιάνει το 0.9%.
Ο Θεσσαλός ευελπιστούσε πως θα κατόρθωνε να συσπειρώσει
μία σημαντική δύναμη ψηφοφόρων της λαϊκής δεξιάς στο νέο φορέα, ωστόσο οι πολλές «κυβισθήσεις» μάλλον μπέρδεψαν τους ψηφοφόρους που δε συγκινήθηκαν.
Για το λόγο αυτό μάλιστα, τα σενάρια αρχίζουν να πληθαίνουν, με όσους υποστηρίζουν την επιστροφή στο «μαντρί της ΝΔ» να αυξάνονται. Το θέμα είναι πόσες ακόμα αλλαγές πορείας μπορεί να κάνει κανείς στην πολιτική του καριέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.