Το ένα σκάνδαλο μετά το άλλο στην «τίμια» Γερμανία!!

Η Γερμανία που επιβάλλει την πολιτική λιτότητας και κάνει μαθήματα στους «τεμπέληδες και διεφθαρμένους» Έλληνες, ευαγγελίζεται την κάθαρση στην ευρωπαϊκή οικονομία και παραδίδει μαθήματα χριστής διοίκησης κρύβει τόση «διαπλοκή» που εκπλήσσει ακόμα και τους πλέον φιλογερμανιστές.
Μετά την πρωτοφανή και σκανδαλώδη κάλυψη της «μαύρης τρύπας» της τράπεζας «κύρους» Deutsche Bank,

την αποκάλυψη πώς ο στενός φίλος της Μέρκελ και πρόεδρος της Μπάγερν Μονάχου, Ούλι Χένες, διατηρεί κρυφό προσωπικό λογαριασμό στην Ελβετία με 20 εκατ. ευρώ φοροδιαφεύγοντας καθώς και τις χορηγίες στον πρώην Γερμανό Πρόεδρο, αποκαλύπτεται ένα νέο σκάνδαλο με ρουσφέτια, στο οποίο εμπλέκεται η Χριστιανοκοινωνική Ένωση (CSU) της Βαυαρίας, το «αδελφό κόμμα» στων Χριστιανοδημοκρατών της Ομοσπονδιακής Γερμανίας.

Βουλευτές έχουν προσλάβει σε υψηλόμισθες θέσεις συνεργατών τους άτομα από το συγγενικό τους περιβάλλον. Επί σειρά ετών σύζυγοι, παιδιά και συγγενείς περισσότερων από 17 εν ενεργεία βουλευτών του κόμματος (και πολλών τέως βουλευτών) διορίζονταν με «βασιλικές» αμοιβές.

Αυτοί είναι οι κριτές των Ελλήνων! Η κόντρα συμφερόντων βγάζει στην φόρα «άπλυτα» για πολλά «καθώς πρέπει» κράτη και έχουμε να γίνουμε μάρτυρες ακόμα περισσότερων αποκαλύψεων.



Πηγή: Πυγμή 

Σχόλια

  1. Δεν πιστεύω πως υπάρχει άνθρωπος στον Πλανήτη Γη, που ΔΕΝ θεωρεί πως η Διαφθορά είναι μικρή η μεγάλη παντού. Αυτό όμως δεν μας δικαιολογεί σαν Λαό, είναι το να διατηρούμε μία τόσο αναλογικά με τον πληθυσμό μας μεγάλη Διαφθορά. Υπεύθυνοι πρώτα οι Πολιτικοί μας και βέβαια συνυπεύθυνοι Όλοι εμείς οι Πολίτες!Εμείς υποστηρίζαμε τόσα χρόνια και με ΠΑΘΟΣ και ΦΑΝΑΤΙΣΜΌ, βουλευτές οι οποίοι, στην ουσία ενδιαφέρονταν μόνο για την καρέκλα τους.
    Σήμερα αναγκαστικά (γιατί δεν υπάρχει η εναλλακτική λύση που να πείθει πραγματικά), είμαστε αναγκασμένοι να υπομείνουμε κάποια πορεία επώδυνη, από εκείνους πάλι που συμμε τείχαν αναλογικά στην καταστροφή της χώρας. Η Αξιωματική Αντιπολίτευση (ένα μόρφωμα από άγνωστα αλλά και πολύ γνωστά ονόματα, που συμμετείχαν στην προηγούμενη φάση) δεν μπορεί να με πείσει. Όπως και δεν μπορεί καθόλου να με πείσουν, άτομα, τα οποία δημιούργησαν κόμα στηριζόμενοι βασικά στην αγανάκτηση του Λαού. Δεν μπορώ ν' ακολουθήσω ακραίες συμπεριφορές, που αυτοδικαιολογούνται και εκφράζονται, με έναν βίαιο (δήθεν)Πατριωτισμό. Το ότι είμαστε μέχρι τα μπούνια χρεωμένοι, μας αναγκάζει, να φερθούμε αυτήν την φορά τουλάχιστον έξυπνα! Μας λείπει η ΕΝΩΣΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ! Εκεί κινδυνευει πραγματικά η Ελλάδα. Ας αφήσουμε λοιπόν την αρνητικότητα σε όλα και ας μαζέψουμε ότι μπορούμε Καλό να μαζέψουμε!Υπάρχουν άλλωστε και οι εκλογές όπου ελεύθερα ο καθένας,θα κρίνει τα γενόμενα. Εκείνο που εγώ δεν μπορώ ν'αντέξω είναι η ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ στην Ελλάδα, που αυτή είναι η κύρια αιτία όλων των κακών στην χώρα! Αυτό μπορεί να διορθωθεί;...και τότε θα έχει γίνει η μισή "δουλειά"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.