Δευτέρα, 13 Μαΐου 2013

93 πολιτικά πρόσωπα σε υπόθεση ξεπλύματος μέσω της EFG. Η δικαιοσύνη κωφεύει;

Είναι μία υπέροχη εξήγηση. Πως μπορεί κάποιος να ελέγξει τον μεγαλομέτοχο μιας τράπεζας, όταν αυτή κρατά στο χέρι δεκάδες πολιτικά πρόσωπα ξεπλένοντας τα χρήματα τους;

Γι’ αυτό το ερώτημα απευθύνεται αποκλειστικά στην δικαιοσύνη. Έχετε στείλει αίτημα δικαστικής συνδρομής στην Μ. Βρετανία για να λάβετε την επίμαχη λίστα; Όπως ακριβώς έκανε το Πακιστάν και ανακάλυψε ότι η EFG private banking Ltd ξέπλενε χρήμα πακιστανού πολιτικού απατεώνα σε οφσορ των Παρθένων Νήσων; Δεν υπαρχει καμμία δικαιολογία για ολιγωρία, εκτός εάν στην λίστα συμπεριλαμβάνεται και το ονοματάκι κάποιου “αντιρατσιστή” πολιτικού, υπουργού κλπ.

Εκτός εάν φοβάστε να μην θίξετε, τον κύριο Καραμούζη, οικοδεσπότη του μεγάλου στοχαστή Γιώργου Παπανδρέου και του Γιάννη Ραγκούση, που εκτιμά αφάνταστα τον Σάμπυ Μιωνή κλπ κλπ.

EFG: “Μα ξεπλένει χρήμα ο όμιλος Λάτση”; Εξέλιξη βόμβα από τα ευρήματα διεθνούς έρευνας!

EFG ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΤΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΤΟΥ “ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΜΟΥ”, “ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ” ΜΑΥΡΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥ ΙΣΛΑΜΙΣΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.