Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Στουρνάρας: το 72% των επαγγελμάτων έχουν απελευθερωθεί! Εκτός από αυτά που ελέγχουν οι Γερμανοί…

…και ο Μπόμπολας.

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΩΡΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΤΗΣ HOCHTIEF ΓΙΑ ΤΟ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ; Ή “πωλήθηκε” μαζί με τις μετοχές στους Καναδούς; Είναι αυτό “μεταβίβαση μονοπωλίου” ή όχι;

Για πες μας ωρέ Στουρνάρα, εάν κάποιος ιδιώτης επενδυτής θέλει να κάνει αεροδρόμιο π.χ στο Ναύπλιο μπορεί;

ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΩΡΕ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ, ΠΟΣΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ* ΤΗΣ HOCHTIEF που αποτελεί κατάφορη παραβίαση του κοινοτικού δικαίου;

(Όπως επίσης για την εκδίκαση της υπόθεσης φοροδιαφυγής της εταιρείας που εκδικάστηκε στο …Λονδίνο ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΚΑ;)

Για πες μας ωρέ Στουρνάρα, ΠΟΣΟΙ έγιναν φορτηγατζήδες ή φαρμακοποιοί από τότε που “απελευθερώθηκε” το επάγγελμα;

Καλά, για το μονοπώλιο του συνεργάτη της Hochtief, εθνικου κατασκευαστή σε όλα τα επαγγελματικά του “ενδιαφέροντα” δεν χρειάζεται να πούμε κουβέντα.

ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ.

*Σε αποσταση 100 χλμ (ευθεία γραμμή), απαγορεύεται η λειτουργία άλλου “ανταγωνιστικού” αεροδρομίου!!!
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.