Έβαλε τους Έλληνες να δουλεύουν μέχρι τα 67 και ο Τραά του ΔΝΤ συνταξιοδοτείται στα ..56!

Σε ηλικία 56 ετών παίρνει σύνταξη και αφήνει την ηλιόλουστη Ελλάδα για να μετακομίσει μόνιμα στη Νέα Υόρκη ο μόνιμος εκπρόσωπος του ΔΝΤ στη χώρα μας Μπομπ Τράα. Είναι ο άνθρωπος που χειριζόταν τις “εσωτερικές” υποθέσεις του ταμείου από την Αθήνα, ενώ να θυμίσουμε ότι στο βιογραφικό του μετρά και μια αποχώρηση (με κλωτσιές για την ακρίβεια) από τον Ισημερινό.

Φεύγει λοιπόν στα 56 του με σύνταξη, ενώ ο ίδιος είχε εισηγηθεί να αυξηθεί το όριο συνταξιοδότησης των Ελλήνων στα 67 έτη, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Alpha.

olympia.gr

Σχόλια

  1. ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ . ΔΛΔ ΡΕ ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΤΑΝ ΕΜΕΙς ΒΓΑΙΝΑΜΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΣΤΑ 35,ΣΤΑ 40 ΣΤΑ 45 . ΜΑΣ ΤΟ ΕΠΕΒΑΛΕ ΚΑΝΕΙΣ ? ΦΤΑΙΕΙ Ο Κ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΑΠΟ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΤΩΝ 50 ΕΤΩΝ ,ΦΤΑΙΕΙ Ο Κ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥΣ ΣΔΕΔΟΝ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΓΙΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ , ΑΥΤΕΣ ΠΑΛΙ ΟΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΓΑΜΕΣ ΘΥΓΑΤΕΡΕΣ ΤΙ ΦΡΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ,ΚΑΙ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΦΕΥΡΕΣΗ? ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. Ν Τ Ρ Ο Π Η Ρ Ε !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε αυτό κατάλαβες ?ο πατέρας μου 45χρονια ελευθερος επαγγελματίας πήρε σύνταξη στα 65 ξέρεις υπάρχουμε και εμείς που μεγαλώσαμε μέσα στα μαγαζιά και δεν θα πάρουμε σύνταξη ούτε 35 ούτε 40-ουτε50 αλλά στα67 αν τα κρατήσουμε .. Για τους υπόλοιπους έχεις δίκιο παρόλα αυτά σαν άνθρωπος της αγοράς ένα έχω να σου πω τα χρήματα που έπαιρναν τα έριχναν στην παραγωγική οικονομία.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.