Πέμπτη, 23 Μαΐου 2013

Στις 23 Μαϊου η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στην Κάρπαθο...

Στις 23 Μαϊου η καρδιά της Ελλάδας χτυπά στην Κάρπαθο. Όπου επτά χρόνια πριν, το 2006, έπεσε μαχόμενος απέναντι στον Τούρκο εισβολέα ο σμηναγός Κωνσταντίνος Ηλιάκης.

Ο αείμνηστος Ηλιάκης ήταν από το Κάστελλο του Ρεθύμνου. Μιλούσε μέσα του η Κρήτη των ηρώων και των αγωνιστών.


Ο αείμνηστος Ηλιάκης πάλεψε για την εθνική μας κυριαρχία και έδωσε τη ζωή του γι’ αυτήν. Και στέφθηκε ως ο άριστος των αρίστων ανάμεσα στους Ικάρους μας, τους ακοίμητους φρουρούς του Αιγαίου.
Ο αείμνηστος Ηλιάκης άφησε πίσω του δύο παιδιά 1,5 και 5 χρόνων και μία γυναίκα. Για να ζουν με αξιοπρέπεια, σε μία Πατρίδα ελεύθερη, τα δικά μας τα παιδιά και οι οικογένειες.
Η μνήμη του θα ζει για πάντα μαζί μας και θα αποτελεί παράδειγμα αυταπάρνησης, φιλοπατρίας και αυτοθυσίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.