Δευτέρα, 6 Μαΐου 2013

Έρχονται νέες περικοπές 10% σε μισθούς !!!!

Ρε που καταντήσαμε...να μιλάνε άλλοι για μας..
Δεν φτάνει που είμαστε ανύπαρκτοι...Εξουσιοδοτούμε και άλλους να μιλάνε για μας..
Σε πρόσφατη εκδήλωση του ΔΝΤ (International Monetary and Financial Committee Twenty Seventh Meeting April 20, 2013)
Μίλησε ο ΥΠΟΙΚ της Ιταλίας Vittorio Umberto Grilli για λογαριασμό της Αλβανίας, Ιταλίας, Ελλάδας, Πορτογαλίας, Μάλτας και Σαν Μαρίνο..

και τι μας είπε.... 
Η Ελλάδα εισέρχεται έκτο έτος της ύφεσης. Το ΑΕΠ μειώθηκε κατά 6,4 % το 2012 και προβλέπεται να μειωθεί περαιτέρω κατά 4,4 % το 2013.... Η ανεργία που είναι σήμερα κοντά στο 27 % αναμένεται να αρχίσει να μειώνεται το 2014. Ο πληθωρισμός αναμένεται να είναι σταθερά χαμηλότερος από το μέσο όρο της ευρωζώνης για το σύνολο του 2013 και 2014.
Η μισθολογική δαπάνη ανά εργαζόμενο μειώθηκε κατά 10 % μεταξύ 2011 - 2012 και αναμένεται να μειωθεί περαιτέρω κατά 9,2 % το 2013-14. .....

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.