Εκπέμπει από την Πρυτανεία του ΕΜΠ το indymedia

Έγινε κατάληψη  στο κτίριο διοίκησης του ιδρύματος
Αναστάτωση επικράτησε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στο χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου όπου ομάδες φοιτητών και εξωπανεπιστημιακών ατόμων που διαχειρίζονται την ιστοσελίδα του indymedia «παίζουν», όλες τις τελευταίες ημέρες, «κρυφτό» με τις πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος.
Μετά την διακοπή της λειτουργίας της ιστοσελίδας τους,
που επί σειρά ετών εκπέμπει μέσα από server του Πολυτεχνείου, ομάδες νεαρών που προσπαθούσαν να εκπέμψουν μέσα από διάφορες αίθουσες του Ιδρύματος τις προηγούμενες ημέρες, έκαναν τη Δευτέρα κατάληψη στο κτίριο της διοίκησης του Ιδρύματος προκειμένου να κάνουν χρήση των τεχνικών δυνατοτήτων που είναι εγκαταστημένες εκεί για να λειτουργήσει ξανά η ιστοσελίδα.
Ετσι από τη Δευτέρα η ιστοσελίδα εκπέμπει κανονικά, ενώ μία αίθουσα στην Πρυτανεία του Ιδρύματος βρίσκεται σε κατάληψη. Η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί απασχόλησε τις πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος, αλλά και ειδική συνεδρίαση του Συμβουλίου του.
Οι υπεύθυνοι για την διαχείριση της ιστοσελίδας εκπέμπουν μέσα από την πρυτανεία του Ιδρύματος, παρά την περί του αντιθέτου απόφαση των μελών της.
ΒΗΜΑ

Σχόλια