Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Εκπέμπει από την Πρυτανεία του ΕΜΠ το indymedia

Έγινε κατάληψη  στο κτίριο διοίκησης του ιδρύματος
Αναστάτωση επικράτησε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας, στο χώρο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου όπου ομάδες φοιτητών και εξωπανεπιστημιακών ατόμων που διαχειρίζονται την ιστοσελίδα του indymedia «παίζουν», όλες τις τελευταίες ημέρες, «κρυφτό» με τις πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος.
Μετά την διακοπή της λειτουργίας της ιστοσελίδας τους,
που επί σειρά ετών εκπέμπει μέσα από server του Πολυτεχνείου, ομάδες νεαρών που προσπαθούσαν να εκπέμψουν μέσα από διάφορες αίθουσες του Ιδρύματος τις προηγούμενες ημέρες, έκαναν τη Δευτέρα κατάληψη στο κτίριο της διοίκησης του Ιδρύματος προκειμένου να κάνουν χρήση των τεχνικών δυνατοτήτων που είναι εγκαταστημένες εκεί για να λειτουργήσει ξανά η ιστοσελίδα.
Ετσι από τη Δευτέρα η ιστοσελίδα εκπέμπει κανονικά, ενώ μία αίθουσα στην Πρυτανεία του Ιδρύματος βρίσκεται σε κατάληψη. Η αναστάτωση που έχει δημιουργηθεί απασχόλησε τις πρυτανικές αρχές του Ιδρύματος, αλλά και ειδική συνεδρίαση του Συμβουλίου του.
Οι υπεύθυνοι για την διαχείριση της ιστοσελίδας εκπέμπουν μέσα από την πρυτανεία του Ιδρύματος, παρά την περί του αντιθέτου απόφαση των μελών της.
ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.