Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η Νέα αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων...

Σήμερα παρουσιάζεται στην Βουλή τη και συγκεκριμένα στην επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας, η νέα δομή δυνάμεων. 
Διαβάστε αποκλειστικά ποιες μονάδες-σχηματισμοί κλείνουν...
Στην ουσία μιλάμε για μια αποδόμηση των Ενόπλων Δυνάμεων που ήρθε νομοτελειακά μετά το άγριο μαχαίρι που επέβαλε στην κυβέρνηση τρικολόρ η Τρόικα...
μιας και σύμφωνα με το μεσοπρόθεσμο προβλέπονται περικοπές πάνω από 60 % στα λειτουργικά έξοδα των μονάδων.
Σύμφωνα με πληροφορίες μας...

Κλείνει το Αεροπορικό Απόσπασμα (Α/Α) Σαντορίνης, το Α/Α Τυμπακίου, το Α/Α Αγρινίου και Ιωαννίνων.Αυτό έχει σαν συνέπεια να μην υπάρχει προκεχωρημένο Αεροδρόμια Νότιο Ανατολικά...
Μεταπίπτει σε Α/Α η 131 Σμηναρχία Μάχης (προφανώς θα κλείσει και το FOB Άκτιο που φιλοξενεί τα Νατοϊκά Ιπτάμενα Ραντάρ AWACS).
Eπίσης κλείνουν το A' και Β' Σώμα Στρατού και υπάγονται μαζί με την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία στην 1η Στρατιά (Λάρισα). Καταργείται η ταξιαρχία Τρίπολης και γίνεται διοίκηση εκπαιδευτικών κέντρων.
Μειώνεται κατά 45% η επιχειρησιακή δραστηριότητα και κατά 20% η οροφή των ανωτάτων.
Η εκτίμηση είναι ότι εξοικονομούνται εφάπαξ 100 εκ. ευρώ.
Από εκεί προσπαθούν να κάνουν κατανομή πόρων για τις συμβάσεις υποστήριξης (FOS) που φυσικό δεν φθάνουν ούτε για αστείο....
Eπίσης προσπαθούν να "περάσουν" τη μίσθωση των 2 Fremm, την απόκτηση α/φ αεροναυτικής συνεργασίας και την απόκτηση των πυραυλακάτων με τα ναυπηγεία Ελευσίνας.
Επίσης επιδιώκεται η προμήθεια 3ης προπέλας με μηχανή turbofan σε πλοία του ΠΝ.!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.