Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Κυβέρνηση τσίρκο... κανένας δεν ξερει ποιος έφτιαξε τη διάταξη


ΟΥΔΕΙΣ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ....
Ρουπακιώτης: Δεν ξέρω ποιος κατασκεύασε τη διάταξη Αγνοια για τον συντάκτη της αποσυρθείσας διάταξης του νομοσχεδίου για τους συμβασιούχους δήλωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Αντώνης Ρουπακιώτης, τονίζοντας ότι ουδείς επικοινώνησε μαζί του για να τον ενημερώσει σχετικά. 
«Εκείνο που μπορώ να πω είναι ότι
δεν είχε επικοινωνήσει κανείς μαζί μου τις προηγούμενες μέρες να με προϊδεάσει ή να με ενημερώσει ότι κατασκευάζονται τέτοιες ρυθμίσεις. Από την στιγμή, λοιπόν, που δεν ξέρω εκείνον που γέννησε αυτές τις ρυθμίσεις δεν θα βγω εγώ σε αναζήτηση», είπε ο κ.Ρουπακιώτης μιλώντας το πρωί στην εκπομπή «Κοινωνία Ωρα Mega»
«Εκείνος ο οποίος τις κατασκεύασε όφειλε πρώτον να μην τις κατασκευάσει, είναι αποκλειστικά αρμόδιο το υπουργείο Δικαιοσύνης, και δεύτερον να τηλεφωνούσε στον υπουργό Δικαιοσύνης και να του έλεγε 'ξέρετε υπουργέ ή ξέρεις τάδε, σκέφτομαι εκείνο ή το άλλο. Κάτι τέτοιο δεν υπήρξε. Και από την στιγμή που εγώ δεν γνώριζα τον γεννήτορα δεν μπορώ να βγω στη γύρα για να δω ποιος το έφτιαξε», τόνισε ο υπουργός Δικαιοσύνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.