Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Πάνος Καμμένος: «Το Συνέδριο θα διαμορφώσει την κυβερνητική πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Το συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων που ξεκινάει αύριο το πρωί και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, «θα διαμορφώσει την κυβερνητική πρόταση του κόμματος, που θα αποτελεί την κορμό οποιασδήποτε συζήτησης για την διακυβέρνηση της χώρας» λέει σε δήλωσή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος.

Το συνέδριο, στο οποίο θα λάβουν μέρος 1700 σύνεδροι από όλη την Ελλάδα, θα εκλέξει τον πρόεδρο του κόμματος, καθώς και τα 124 μέλη του Εθνικού Συμβουλίου. Το Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος θα απαρτίζεται από τα 124 εκλεγμένα μέλη, καθώς και τους πρώην και νυν βουλευτές και την πρόεδρο της νεολαίας, οι οποίοι θα συμμετέχουν ex officio.
Στο συνέδριο θα ψηφιστεί το καταστατικό και η ιδεολογική πλατφόρμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το ιδεολογικό πλαίσιο στο οποίο θα κινείται το κόμμα. Επίσης, θα ψηφιστεί και το πρόγραμμα, «η εθνική πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων», το οποίο θα συζητηθεί θεματικά ανά ενότητες.
Το ιδρυτικό συνέδριο των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ) στην αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» και η ομιλία του κ.Καμμένου θα γίνει αύριο στις 12 το μεσημέρι και θα μεταδοθεί απευθείας από την κρατική τηλεόραση.
Όπως είπε ο κ.Καμμένος στο ΑΠΕ - ΜΠΕ είναι «το πρώτο συνέδριο κινήματος που γίνεται με απόλυτα δημοκρατικές διαδικασίες, με εκλεγμένα όλα τα μέλη. Η παρουσία των εκπροσώπων των Μεταρρυθμιστών και των Αντιφεντεραλιστών της ΕΕ δείχνει και την πολιτική κατεύθυνση του κινήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.