Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

οι επίορκοι…


Ψάχνουν για τους επίορκους, να βρούνε ποιοι και πόσοι, όταν οι πρώτοι επίορκοι είναι οι τριακόσιοι!… 
Τα χείριστα νομοθετούν για πίστη και πατρίδα κι ασύστολα δολοφονούν την κάθε μας ελπίδα…. 
Αν ν’ απονείμουν θέλανε σ’ επίορκους αριστεία, υπεύθυνα και σοβαρά, και όχι πια στ’ αστεία, σ’αρχικακούργους και ληστές μεγίστης εμβελείας, πρωταθλητές της μπαμπεσιάς και πάσης αλητείας,
αλί και τρισαλί μας! αλλού κανείς δεν θα τους βρει, εκτός απ’ τη Βουλή μας…
Σαράντα χρόνια κακουργούν και για να μην τους πιάσουν, φρόντισαν και το Σύνταγμα στα μέτρα τους να φκιάσουν!… 
Παραγραφές για πάρτη τους και ασφαλείς δικλείδες και για το δύσμοιρο λαό δόκανα και παγίδες!…. Αποδοχές τρικούβερτες για πάρτη τους κι απάτες και φόρους ανυπόφορους για του λαού τις πλάτες! Κι αυτούς, που με τη μπόχα τους το σύμπαν το βρωμίζουν Έλληνες, λέει, και Χριστιανοί τρέχουν και τους ψηφίζουν! 
Σε ποιον κανείς να στηριχτεί και πού να ακουμπήσει, που απ’ το κεφάλι ως την ουρά το ψάρι έχει βρωμίσει!….
http://papailiasyfantis.wordpress.com/2013/04/16/%CE%BF%CE%B9-%CE%B5%CF%80%CE%AF%CE%BF%CF%81%CE%BA%CE%BF%CE%B9/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.