Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Επεισόδια έξω από το τουρκικό προξενείο, στην πορεία των Αρμενίων

Ένταση σημειώθηκε έξω από το τουρκικό προξενείο Θεσσαλονίκης κατά την άφιξη της πορείας διαμαρτυρίας, που διοργάνωσε η αρμενική νεολαία στο πλαίσιο των εκδηλώσεων μνήμης για τα ενενήντα οκτώ χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων, όταν οι διαδηλωτές προσπάθησαν να διασπάσουν το μπλόκο της αστυνομίας για να θυροκολλήσουν το ψήφισμά τους.
Οι αστυνομικοί απώθησαν τους διαδηλωτές με τις ασπίδες και τα γκλομπ τους, κάνοντας χρήση και σπρέι πιπεριού, χωρίς να τραυματιστεί κανείς.
Νωρίτερα, η Εθνική Αρμενική Επιτροπή πραγματοποίησε επιμνημόσυνη δέηση στον αρμενικό ιερό ναό της Παναγίας, παρουσία του υπουργού Μακεδονίας - Θράκης Θ. Καράογλου, εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης και υπηρεσιακών παραγόντων και στη συνέχεια ακολούθησε η πορεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.