Πέμπτη, 4 Απριλίου 2013

Ζωντάνεψε την Φλόγα... με το αίμα σου!!

Στο πλαίσιο του κοινωνικού της έργου, η Νεολαία Ανεξαρτήτων Ελλήνων ξεκινά εθελοντικές αιμοδοσίες. Η πρώτη θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Κινήματος, Λεωφ. Συγγρού 196 & Χαροκόπου 2, 09:30-13:30. Το αίμα θα διατεθεί στον Σύλλογο Φλόγα μέσω του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία. 

Καλούμε όλους να συνδράμετε σε αυτἠ την προσπάθεια η οποία υπερβαίνει τις κομματικές και ιδεολογικές πεποιθήσεις, δεν έχει κόστος και απαιτεί μόνο λίγο χρόνο καθώς τα δέκα λεπτά από τον χρόνο κάποιου είναι πολύτιμα και μπορούν να δώσουν ελπίδα και χαμόγελο στα παιδιά.
Ζωντάνεψε την Φλόγα... με το αίμα σου!! 

http://anexartitoiellinesneolaia.weebly.com/deltaepsilonlambdatau943omicron-tau973piomicronupsilon--mu940rhotauiotaomicronsigmaf13.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.