ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Picture Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία εχθές Σάββατο 13/04/2013 στην Αθήνα το Ιδρυτικό Συνέδριο της Νεολαίας Ανεξαρτήτων Ελλήνων. Πρόεδρος της Νεολαίας εξελέγη η Μανταλένα Παπαδοπούλου και Γραμματέας της Εκτελεστικής Επιτροπής εξελέγη ο Ανέστης Χατζηθεοδοσίου.

Το Συνέδριο υπερψήφισε ομόφωνα και παμψηφεί  το Καταστατικό και εξέλεξε την Εκτελεστική Επιτροπή η οποία αποτελείται από 80 μέλη. Επίσης εξέλεξε τους συνέδρους που θα εκπροσωπήσουν τη Νεολαία στο Ιδρυτικό Συνέδριο του Κινήματος.

Η δήλωση της προέδρου Μανταλένας Παπαδοπούλου ήταν η εξής:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα σε πανηγυρικό κλίμα και με συμμετοχή από όλη την Ελλάδα  το Ιδρυτικό μας Συνέδριο, μετά από προσπάθεια λίγων μηνών να οργανωθούμε σε κάθε νομό και κάθε περιφέρεια της Ελλάδας. Αποτελεί κοινή μας αφετηρία για τη δημιουργία μιας νεολαίας με πολιτικές παρεμβάσεις και κοινωνικό έργο. Μιας νεολαίας που ήρθε να ανατρέψει όσους επιβουλεύονται την εθνική μας κυριαρχία και βάλλουν την κοινωνική συνοχή. Είναι τιμή για εμένα που εξελέγην επικεφαλής μιας τέτοιας νεολαίας, άφθαρτης, αγνής με σαφή προσανατολισμό και στόχους. Όλοι ενωμένοι, ξεκινάμε μαζί!»

Η δήλωση του γραμματέα εκτελεστικής επιτροπής Ανέστη Χατζηθεοδοσίου ήταν η εξής:

«Είναι μεγάλη χαρά να ανακοινώνουμε ότι η Νεολαία μας αποτελεί, μετά και το άκρως επιτυχημένο Συνέδριό μας, επίσημα μια πραγματικότητα. Η συγκινητική παρουσία των μελών που προσήλθαν από όλες τις περιοχές της χώρας δείχνει τη μεγάλη δυναμική που υπάρχει και καταδεικνύει ότι η ανατροπή θα έρθει από τους νέους που δεν θα συμβιβασθούν στο μέλλον που κάποιοι άλλοι ετοιμάζουν για εμάς. Από σήμερα αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε μαζί!»
http://anexartitoiellinesneolaia.weebly.com/deltaepsilonlambdatau943alpha-tau973piomicronupsilon--alphapirho943lambdaiotaomicronsigmaf.html

Σχόλια

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.