Τρία μαύρα χρόνια και η ατιμωρησία συνεχίζεται…

Πέρασαν τρία χρόνια από τη μέρα που ο τότε πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου τζούνιορ, ανακοίνωνε από το Καστελλόριζο την ένταξή μας στο αντεθνικό πρόγραμμα φτωχοποίησης της κοινωνίας. Συγκεκριμένα στο τελευταίο στάδιο, μιας και για να φτάσουμε στο σημείο αυτό, έπρεπε να περάσουν κάμποσες δεκαετίες. Ιστορικά πάντως η 23η Απριλίου 2010 θα έχει ξεχωριστή σημασία…

Ο τότε επαναστάτης που έτρωγε και δακρυγόνα, άμα λάχει να ‘ούμε, ζούσε την εποχή εκδημοκρατισμού της Ελλάδας. Ριζοσπάστης ως κοινωνιολόγος, αλλά λόγια… Το αγγόνι του γέρου της δημοκρατίας επέλεξε δυο μέρες απ’ την παλιά χούντα να επιβάλει ως σύγχρονος τύραννος το θάνατο χιλιάδων ανθρώπων και την φτωχοποίηση εκατομμυρίων. 21 Απρίλη οι …αντιστασιακοί παππούδες κι οι πατεράδες, 23 τα επαναστατημένα αλεπουδάκια!
Έκτοτε ο λαομίσητος αυτός τύπος για να κυκλοφορήσει επικαλούνταν το ΔΙΑ και χρειάζονταν 120 μηχανές του για παρέα σε κάθε εμφάνιση. Ξύλο και ασφυξιογόνα ακόμη και σε γερόντισσες και γέροντες με το τουλούμι! Φασιστική επιβολή του προγράμματος που δεν ενέκρινε ποτέ το ελληνικό έθνος με βίαιη καταστολή!!!
Για να μην ξεχνιόμαστε, για την ένταξη στο μηχανισμό της νέας τάξης, και με δεδομένο ότι άλλα έλεγε κι άλλα έκανε κι αυτός, δε ρώτησε κανέναν! Ναι, ναι… Ο μέγας ρήτορας, που πληρώνεται από την Ελλάδα για βουλευτής και γυρνάει ανά την υφήλιο και παραδίδει μαθήματα δημοκρατίας ως καθηγητής, αποφάσισε για πάρτη του την πορεία εκατομμυρίων ανθρώπων! Πήγε στην αγκαλιά του ΔΝΤ το οποίο κατηγορούσε!
Συνάψανε λοιπόν μια δανειακή σύμβαση και στη βουλή έφεραν ένα μέρος της, το οικονομικό, που από τότε το πήραμε σκοινί κορδόνι και το πιπιλάμε… Μνημόνιο και μνημόνιο! Για την μειοδοτική σύμβαση, που καταστούσε το κράτος ραμολιμέντο έρμαιο στα νύχια της νεοταξίτικης συμμορίας των τραπεζιτών διεθνώς, κουβέντα!
Έστω κι αυτό το μέρος της δανειακής, το μνημόνιο, επέβαλλε στην Ελλάδα να μην ορίζει τα οικονομικά της. Απ’ τα έξωθεν διευθυντήρια «σκάνε» mails με εντολές κι οι διεκπεραιωτές τα υπογράφουν και τα κυρώνουν με νόμους παράνομους. Η Ελλάδα κατέστη πειραματόζωο εφαρμογής του δόγματος του σοκ από ένα ακόμη απολυταρχικό καθεστώς ανά την υφήλιο.
Όταν όμως μια χώρα εκπίπτει των κυριαρχικών δικαιωμάτων της τίθεται σαφέστατα θέμα εθνικής ασφάλειας. Στο σημείο αυτό έχει σημασία να επισημανθεί μία ακόμη απόδειξη καταστρατήγησης του Συντάγματος, μιας και για ένα τόσο σημαντικό θέμα ασφάλειας χρειάστηκαν κατ’ αυτούς μόλις 172 ψήφοι. Ποια αυξημένη πλειοψηφία και 181 βουλευτές γι’ αυτό που σήμερα βιώνει η κοινωνία; Ένα το κρατούμενο…
Για να επισημοποιηθεί το πανηγύρι βάλανε και τραπεζίτη πρωθυπουργό, το Χότζα με τις 255 ψήφους εμπιστοσύνης! Αυτός που δεν ψηφίστηκε από κανέναν έφερε νόμους που περνάνε σήμερα με πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Δύο τα κρατούμενα…
Τότε ο Αντώνης ξέχασε ότι με το Γιώργο κυνηγούσαν κορίτσια μαζί στο κολέγιο και τα είχε πάρει άγρια στη γκράνα! Πήγαινε στις συναντήσεις με τον ήρωα με το κολάν και χτυπούσε τα χαρτιά στα πόδια όλο νεύρα… Παρότι δεν ήταν αθλητικά, όπως του Γιώργου, άντεχαν… Προεκλογικά τον πήρε δυο ώρες να κατέβει τη Ρήγα Φερραίου στη Λαμία από την πλατεία Ελευθερίας, 200-300 μέτρα δρόμο!
Τώρα; Έχασε το μίξερ του άλλου μείγματος πολιτικής και γι’ αυτό δεν ανακατεύει πρόσωπα και καταστάσεις. Βασικά οι καταστάσεις τον έφεραν κι αυτόν τον έρμο να μην τα ανακατεύει, γι’ αυτό και ξέχασε (κι αυτός) το πρόγραμμά του και δηλώνει πιστός (κι αυτός) στις έξωθεν εντολές. Για άλλα ψηφίστηκε (κι αυτός) και άλλα κάνει! Γι’ αυτό και πάει πριβέ στην εκκλησία, με πρόσκληση. Τρία τα κρατούμενα…
Με απατεωνιές κλέβετε την ψήφο των Ελλήνων για να εναλλάσσεστε στην εξουσία και να τρώτε, όπως έχετε μάθει να κάνετε ως γνήσιοι χαραμοφάηδες του πολυτεχνείου. Με το πτυχίο στα χέρια αντί να κάνετε καμιά δουλειά χωθήκατε στα κόμματα και φτάσατε στην εξουσία. Έχετε φάει ένα σκασμό, από τότε που χτίστηκε η Ελλάδα μεταπολεμικά, κι ακόμα τρώτε. Εφτά χιλιάρικα το μήνα για να παριστάνετε τους λογιστές και τους νομικούς αυτών που έχουν και το πολύ χρήμα για να τρώει η μπάκα σας.
Και απευθύνεστε σε 30χρονους λέγοντας ότι φάγαμε μαζί τι ακριβώς; 15 και 20 χρονών μετράνε τα σεντ, όχι να έχουν φάει δημόσιο χρήμα... Μαζί εσείς τα φάγατε! Και από τη Ζήμενς που μαζί χαρίσατε πάνω από 1,5 δις, και από το χρηματιστήριο του Σημίτη και των πουλέν του που κυβερνάνε ακόμη, και από τα υποβρύχια που μαζί τα υπογράφατε στα ΚΥΣΕΑ! Πολλά τα κρατούμενα…
Κοινώς το δούλεμα πάει σύννεφο… Έσκασαν μάτσο τα ευρώ στα ΜΜΕπικοινωνίας με τους δημοσιοκάφρους για να τρομοκρατούν και να χειραγωγούν. Μπίρι μπίρι μπίρι απ’ το πρωί για το ότι δεν υπάρχει εναλλακτική πρόταση. Και το επικαλούνται χωρίς τσίπα οι εφταχίλιαροι που έχουν το θράσος να ρωτάνε «εσείς τι προτείνετε»! Γιατί ρε, εφαρμόζετε εσείς κάτι δικό σας;
Απέραντη μπαρουφολογία που βολεύει το σύστημα που τους ταΐζει. Εδώ έφτασαν προεκλογικά να μιλάνε για προδότες και μετά ως βουλευτές με το 7χίλιαρο στην τσέπη συγκυβερνούν μ’ αυτούς κάνοντας τα ίδια, κι αφήνοντας ατιμώρητους τους… δωσίλογους! Είναι κι αυτοί οι βουλευτές απ’ την ψήφιση του πρώτου μνημονίου και μετά που δεν πρέπει να ξεχαστούν… Που έχουν το θράσος να ειρωνεύονται για το αν έχει κάποιος να τους πει να κάνουν κάτι άλλο. Αν δεν μπορείς να παράξεις πολιτική, άσε τα χιλιάρικα και τις δεξιώσεις και σπίτι σου!
Αναφέρθηκα στο ότι περνούν πράγματα και η βάση, η δανειακή σύμβαση, δεν έχει έρθει για ψήφιση απ’ τη βουλή ακόμη! Ό,τι κι αν περνάει από δαύτους, πρέπει να εκπέσει γιατί δεν πέρασε στην ουσία ποτέ! Από τότε που ξεκίνησε ο έλεγχος των υπουργείων από τους συμφεροντολόγους «εταίρους» έχει καταργηθεί η βουλή! Για ό,τι γουστάρουν, απαντούν. Αν δεν τους αρέσει, δεν απαντούν… Τόσο απλά!
Έτσι κάπως γίνεται στη σύγχρονη ιστορία μας άλλωστε… Διώξαμε τους Τούρκους για να αναλάβει ο ζυγός των δανείων. Επανάσταση για να γιορτάζουμε απελευθέρωση που στην ουσία δε ζήσαμε. Ετούτοι οι σημερινοί πήραν απ’ τους ατιμώρητους της κατοχής πάντως. Αυτοί με τις κουκούλες που χαριεντίζονταν με τον κατακτητή στην κατοχή έχουν απόγονους που είναι σε θέσεις εξουσίας γιατί -πολύ απλά- αν υπήρξε δικαιοσύνη και ισονομία, θα μετρούσαν τα δευτερόλεπτα στα κελιά.
Είτε από χρηματική ομηρία είτε από συνέργεια, η νομοθετική κρατάει στα χέρια της τις άλλες δύο εξουσίες, τη δικαστική και την εκτελεστική. Κάτι δεν πάει καλά, όπως καταλαβαίνετε, για να μην κουνιέται φύλλο όταν καταπατούν το Σύνταγμα. Οι δικαστές δεν μπορούν να παρέμβουν λόγω του νόμου περί ευθύνης υπουργών. Έναν μαφιόζικο νόμο που δεν ακουμπά πρόσωπα, καταργώντας αυτομάτως το Σύνταγμα από το πρώτο κιόλας άρθρο!
Κι αυτός ο νόμος πέρασε από τον Στεφανόπουλο, δεν παραιτήθηκε. Δεν είδε ότι καταπατείται το Σύνταγμα, όπως δε βλέπει κι ο σημερινός... Πέρασαν τα τερατουργήματα κι αυτός έχει μυωπία! Συμπονάει κι αυτός και μετά από δυο χρόνια πόνου αποφάσισε να αφήσει τα εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ, για να τρώει στα στερνά απ’ το υστέρημά του… Τι να δει όταν είναι όλα γνωστά; «Μπενάκη Παπούλιας» πατάς στο youtube και βλέπεις τι του ανέφερε η τότε πρόεδρος της βουλής σε ένα λεπτό. Μόνο τον περιορισμό των συνόρων «χάριν της ευημερίας και της ειρήνης» δεν είδαμε ακόμη!
Τρία μαύρα χρόνια μετά, όσο και να προσπαθούν με σόου ιδεολογικού χαρακτήρα να μας αποπροσανατολίσουν, πρέπει να μείνουμε σταθεροί στον στόχο της τιμωρίας των ενόχων. Αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε. Τα κρατούμενα είναι πολλά, αλλά οι κρατούμενοι λίγοι… Με το που αποκατασταθεί η δημοκρατία και η τάξη, αυτή η μαφιόζικη συμμορία πρέπει να τιμωρηθεί! 

Σχόλια