Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Στουρνάρας: Δεν προλαβαίνω να βλέπω επενδυτές...(Ρώσους και Κινέζους)

“Δεν προλαβαίνω να βλέπω ξένους επενδυτές. Έχουν αρχίσει να έρχονται- όχι πια μόνο από την Ανατολή- Κινέζοι, Ρώσοι και από τη Δύση” είπε ο Γιάννης Στουρνάρας νωρίτερα σε εκδήλωση του ΙΟΒΕ για τη Ναυτιλία.
Που είναι όλοι αυτοί κύριε Στουρνάρα; Τι περιμένουν; Μήπως να πέσουν ακόμα οι τιμές και οι απαιτήσεις της κυβέρνησης;
Μέχρι στιγμής έχουμε δει δυο αποκρατικοποιήσεις, το Κεντρο Τύπου που το πήρε ο Λάτσης, την έκταση στην Κέρκυρα (που ορθώς την ακύρωσαν αφού υπήρχε και μια φήμη για το ποιος ήταν πίσω από τον επενδυτή) και τώρα ο ΟΠΑΠ στον Μελισσανίδη.

“Σημειώνω μόνο ότι έχει διανυθεί πάνω από τα 2/3 του απαιτούμενου δρόμου για τη δημοσιονομική σταθερότητα και πάνω από τα 3/4 του απαιτούμενου δρόμου για την πλήρη αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας. Μένει ακόμη ένα μικρό κομμάτι να διανύσουμε. Αυτό αναγνωρίζεται σήμερα από όλους. Είναι ένα αξιοσημείωτο επίτευγμα.”
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.