Κυριακή, 21 Απριλίου 2013

Κουντουρά κατά Κεφαλογιάννη

Επίθεση προς την υπουργό τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη εξαπέλυσε η βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Έλενα Κουντουρά, αναφέροντας ότι περιμένει την εντολή από την τρόικα για να πάρει αποφάσεις.
Αναλυτικά η δήλωση:
«Ερωτώμενη για τον τουριστικό ΦΠΑ, τα ακριβά ναύλα
στην ακτοπλοϊα και τα υψηλά τέλη στα αεροδρόμια, η υπουργός Τουρισμού απαντά στερεότυπα ότι και η ίδια διαπιστώνει ότι πρόκειται για στοιχεία που επιδρούν αρνητικά στον Τουρισμό, συμπληρώνοντας ότι είναι στις προθέσεις της να ενεργήσει. Και όταν ερωτάται πότε θα ενεργήσει, η απάντησή της είναι όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.   
Προφανώς οι συνθήκες στις οποίες αναφέρεται είναι το πράσινο φως από την τρόϊκα. Ο Τουρισμός μας όμως, που είναι κύριος αιμοδότης της Οικονομίας μας, δε μπορεί να είναι δέσμιος στις βουλές των δανειστών και μέχρι να προβούν αυτοί στις αξιολογήσεις τους, η κυβέρνηση να περιορίζεται σε προθέσεις και διαπιστώσεις. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, τις προτάσεις μας τις έχουμε υποβάλλει. Αναμένουμε να δούμε η κυβέρνηση τι θα κάνει».
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.