Δύσκολη νύχτα πέρασε χθες ο Κεφαλογιάννης απο την Ραχήλ Μακρή...(βίντεο)

Ο Μανώλης Κεφαλογιάννης και όχι μόνο σε δυσκολη θέση...
Δύσκολη νύχτα πέρασε χθες βράδυ στη "ΑΝΑΤΡΟΠΗ" του Γιάννη Πρετεντέρη, ο κ. Κεφαλογιάννης αλλά και ο κ. Μαργαρίτης της ΔΗΜΑΡ, απο την Ραχήλ Μακρή...
Έχασε τα αυγά και τα καλάθια ο Μανώλης Κεφαλογιάννης...

Ξέμεινε από επιχειρήματα... είχε αμηχανία και σαν να μην έφτανε αυτό..
Ξεκίνησε από τις βόλτες και έφτασε στον καφέ που έγινε κρασί...
Μέχρι και στην "ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ" τον πήρανε χαμπάρι και τον περιέλαβαν..κάνοντας του πλάκα ότι έκανε μέχρι και καμάκι... 

Σχόλια

  1. "Δεν έπρεπε να κόψετε το video. Στο σημείο που το σταματήσετε ο κ. ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ έλεγε ότι και ο κ. ΚΑΜΜΕΝΟΣ είχε ψηφίσει ως ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ το 1996 την αναθεώρηση της Συνθήκης του Μαστριχτ αλλά και την το 2000 την Συνθήκη για τι Ευρωπαϊκό Σύνταγμα που αφορούν την ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ προοπτική της Ευρώπης ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΟ ΣΑΦΗ και ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΟ τροπο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κ. Κεφαλογιάννης ψήφισε ΟΧΙ στο 2ο μνημόνιο...αλλά γύρισε...
    Ο κ. Κεφαλογιάννης έλεγε ΟΧΙ στο Αγγλικό δίκαιο αλλά γυρίζοντας το ξέχασε...
    Καλημέρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.