Παρασκευή, 5 Απριλίου 2013

«Δε θα έχουμε ποτέ ανάπτυξη με τέτοιο φορολογικό σύστημα» (βίντεο)

Σοβαρές ελλείψεις σε επίπεδο υγείας, παιδείας και συγκοινωνιών, είναι τα βασικότερα προβλήματα που κατέγραψε ο Δημήτρης Ντόλκας, κατά την περιοδεία του σε 10 τουλάχιστον νησιά του νομού Κυκλάδων.
Ο κ. Ντόλκας (έχει καταγωγή από την Πάρο), πολιτευτής στην περιφέρεια Β’ Αθηνών των Ανεξάρτητων Ελλήνων, έχει εκφράσει το ενδιαφέρον του να είναι υποψήφιος βουλευτής στις Κυκλάδες στις επόμενες εθνικές εκλογές, κάτι το οποίο επιβεβαίωσε μιλώντας στο Cyclades24.

Όπως ο ίδιος είπε, αν δεν εφαρμοστεί δικαιότερο φορολογικό σύστημα, πολύ δύσκολα οι Έλληνες – και ειδικά οι επιχειρηματίες- θα μπορέσουν να σηκώσουν κεφάλι, σημειώνοντας ότι κάτω από τις σημερινές συνθήκες και με τις πολιτικές που ασκούνται, είναι αδύνατον να υπάρξει ανάπτυξη.
Σε ότι αφορά το προσυνέδριο Κυκλάδων των Ανεξάρτητων Ελλήνων, το οποίο θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Σύρο με θέμα «Νησιωτική Πολιτική και Ναυτιλία», τόνισε ότι μέσα από αυτό θα αποτυπωθούν οι θέσεις του κινήματος για τα ζητήματα της νησιωτικής Ελλάδας και θα αποτελέσουν βάση για το σχέδιο προτάσεων του κόμματος στο Ιδρυτικό του Συνέδριο. 
cyclades24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.