Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Ερχονται οι πρώτες απολύσεις στο Δημόσιο

Η παρατεταμένη εκκρεμότητα, που αφορά την κατάργηση περιττών και ασύμφορων… οργανισμών του Δημοσίου, οδεύει στο τέλος. Το ερχόμενο Σάββατο δίνεται στη δημοσιότητα ο κατάλογος των φορέων από τους οποίους θα προέλθουν οι 1.800-2.000 απολύσεις. Στη χθεσινή σύσκεψη, υπό τον πρωθυπουργό Αντ. Σαμαρά, διαμορφώθηκε ο κυβερνητικός σχεδιασμός για 15.000 απομακρύνσεις μέχρι το τέλος του επόμενου έτους.
Ο προγραμματισμός για την ανασυγκρότηση του κρατικού μηχανισμού θα τεθεί υπόψη της τρόικας με επιστολή του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Αντ. Μανιτάκη.
«Κλείδωσε» ο κυβερνητικός σχεδιασμός για την υλοποίηση 15.000 απολύσεων από το Δημόσιο μέχρι το 2014, όπως έχει συμφωνήσει η ελληνική πλευρά με τους εκπροσώπους των δανειστών, στη χτεσινή συνεδρίαση του Κυβερνητικού Συμβουλίου Διοικητικής Μεταρρύθμισης που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου υπό την προεδρία του πρωθυπουργού Α. Σαμαρά, παρουσία και του υπουργού Διοικητικής Μεταρρύθμισης Α. Μανιτάκη.
Το πρώτο κύμα 1.800-2.000 απολύσεων θα προέλθει από καταργήσεις οργανισμών του ευρύτερου δημόσιου τομέα (Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου) τις ερχόμενες ημέρες, καθώς η κυβέρνηση προγραμματίζει για το Σάββατο του Λαζ
olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.