Μα οι φουρνάρηδες καταστρέφονται!...

Δήλωση Βουλευτη Ημαθίας Κώστα Γιοβανόπουλου  
Γνωρίζω πως είναι ανυπόφορο να στέκει ο λόγος μου διαρκώς καταγγελτικός, και δεικτικός, και κραυγάζων. Πρώτο μέλημα είναι να παράξω πολιτική, να βγω μαζί σας απ΄ την Άμυνα και να περάσουμε ως κοινωνία στη γόνιμη επιθετική Παραγωγή έργων. Ελάτε όμως στη θέση μου:  Χθες συμμετείχα στην επιτροπή όπου αποφάσιζαν την προκλητική απελευθέρωση διακίνησης του προψημένου και καταψυγμένου ΨΩΜΙΟΥ (bake off)
για την οποία ο υπουργός έλεγε “…να μην ανησυχούμε... θα υπάρχει η ένδειξη για να επιλέξει ο καταναλωτής ... ότι οι συνήθειες δεν αλλάζουν με νόμους και να μην φοβούνται οι αρτοποιοί…”


Μα οι φουρνάρηδες καταστρέφονται! 

Ο φτωχοποιημένος Έλληνας δεν θα έχει αληθινή επιλογή.
Η παρανοϊκή αυτή θέσπιση σε τι εξυπηρετεί την κρίση; Τα εισαγόμενα καρβέλια πώς θα βοηθήσουν την αγορά, τους αγρότες, τη ζωή μας; Ειδικά, αν κάποια στιγμή αυτοί οι τύποι ενεργοποιήσουν την πλήρη διατροφική μας εξάρτηση απ’ τα καρτέλ τους; Κι ακόμη, η γενικευμένη πώληση ψωμιού (τουρκικής, κινεζικής ή άλλης παγκοσμιοποιημένης προέλευσης) από οιοδήποτε σημείο πώλησης αμφίβολων υγειονομικών δεδομένων, αποτελεί δούρειο ίππο των εθνικών αναγκών.

Θα καταγγέλω λοιπόν. Θα κινητοποιώ, θα αντιλέγω, οφείλω να σας κρατώ ενήμερους, να μιλώ την αλήθεια, να κηρύττω τη διακονία της πολιτικής υπέρ των πολιτών και όχι να σιωπώ.

17-4-2013 Κώστας Γ. Γιοβανόπουλος
Βουλευτής Ημαθίας –ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

Σχόλια