Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Καμμένος: κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και φασιστική πρακτική..

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Φασιστική πρακτικήΓια κοινοβουλευτικό πραξικόπημα και φασιστική πρακτική κατηγόρησε την κυβέρνηση ο Πάνος Καμμένος, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε έντονα για την προγραμματισμένη Ολομέλεια του Σαββατοκύριακου, ώστε να ψηφιστεί το πολυνομοσχέδιο, διήμερο που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες διοργανώνουν το συνέδριό τους. 
Σε αυτό το σημείο ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «σαμποτάζ» από την κυβέρνηση και συμπληρώνοντας για το μνημόνιο τόνισε «όλοι θα πληρώσουν γι' αυτό».  Δείτε το βίντεο.
 
enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.