Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

Καμιά ανάταση,ανάταξη και ελπίδα δεν μπορεί να υπάρξει με την μνημονιακή πολιτική που ασκείτε κ. Παναγιωτόπουλε...

Προχθές σε όλες τις μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων διαβάστηκε η ημερήσια διαταγή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Πάνου Παναγιωτόπουλου για την 21η Απριλίου.
Σας παραθέτουμε χαρακτηριστικό απόσπασμα της ημερήσιας αυτής διαταγής και πιο συγκεκριμένα την προτελευταία παράγραφο
"....Άλλωστε η Ελλάδα, έχει περάσει πολύ πιο δύσκολες στιγμές στο παρελθόν και τα κατάφερε. 

Η Ελλάδα του χρέους, του καθήκοντος, της αλληλεγγύης και της τιμής, προσπαθεί και βρίσκει διεξόδους Ανάτασης, Ανάταξης και Ελπίδας."

Καμιά ανάταση, ανάταξη και ελπίδα δεν μπορεί να υπάρξει με την μνημονιακή πολιτική που ασκείτε κ. Παναγιωτόπουλε... 
Η Ελλάδα του χρέους και του ΓΑΠ που μας έβαλε στο μνημόνιο, σήμερα έχει την πλήρη κάλυψη και ασυλία του συμφοιτητή του Σαμαρά, που συγκυβερνούν και συνεχίζουν την ίδια πολιτική με παράδοση της εθνικής κυριαρχίας της χώρας, με παράδοση του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου σε συγκεκριμένα συμφέροντα.
Ο ελληνικός λαός εξαθλιώνεται και λειτουργεί το «δόγμα του σοκ» για να μην αντιδρά.
Η Δημοκρατία έχει καταλυθεί, το Κοινοβούλιο δεν λειτουργεί και διατάξεις του Συντάγματος έχουν ανασταλεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.