Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Ραχήλ Μακρή προς Υπουργό Εθνικής Άμυνας «Φτάνει πια με τις μεθοδεύσεις σας που αποδυναμώνουν την Άμυνα της χώρας»


Με αφορμή τις πληροφορίες που διέρρευσαν από τον τύπο για την μείωση της δομής των δυνάμεων στρατού κατά 20% και το επικείμενο κλείσιμο πολλών σχηματισμών με σημαντικότερους μεταξύ άλλων το Α' και Β' Σώμα Στρατού της Κοζάνης και της Βέροιας αντίστοιχα, η Βουλευτής Ν. Κοζάνης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κα Ραχήλ Μακρή έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο επιτελικός έλεγχος που ασκούσαν οι ανωτέρω σχηματισμοί μεταφέρεται πιθανόν στην 1η Στρατιά.
Μετά την στοχευμένη απαξίωση και καταρράκωση του ηθικού των στελεχών των Ενόπλων Δυνάμεων, η συγκυβέρνηση κατ’ επιταγή της τρόικας, οδηγεί στην αποδυνάμωση της Άμυνας της χώρας αλλά και του αισθήματος των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, αφήνοντας απροστάτευτα τα Βόρεια σύνορα της πατρίδας μας.

Καμία οικονομική πολιτική, καμιά ανάπτυξη δεν μπορεί να υπάρξει, ιδιαίτερα σε μια τέτοια κρίσιμη περίοδο, με χαλαρούς και αποδυναμωμένους τους πυλώνες της Εθνικής ασφάλειας της χώρας.

Κύριε υπουργέ της Εθνικής Άμυνας, σας θέτουμε προ των ευθυνών σας για την απαξίωση των Ενόπλων Δυνάμεων και την μη προάσπιση της Άμυνας της χώρας που επιχειρείτε.
1 σχόλιο:

  1. Η εθνική αλλοτρίωση αποτέλεσμα της θρησκευτικής αδιαφορίας έχει αρχίσει από το 1974 με την εισβολή της Αριστεράς στα ΜΜΕ,τον Πολιτισμό,την Παιδεία.Τα έχω ζήσει ως εκπαιδευτικός(1965-1990).Η "λούφα",ο χαβαλές, το "βύσμα",η ηττοπάθεια,ο ωχαδερφισμός,μοιραία μεταδόθηκαν όχι μόνο στους εφέδρους αλλά και στους μονίμους ένστολους.Στο Δημόσιο τομέα η ευσυνειδησία εμφανίστηκε σαν εξυπνάδα,ο πατριωτισμός σαν γεροντική παραξενιά.60000 οι ανυπότακτοι(Αρσένης ΥΠ.ΑΜΥΝ.)διευκολύνσεις στους σπουδάσαντες στο εξωτερικό,στους αντιρρησίες συνείδησης.Οι ΕΣΣΟ απέδιδαν λίγα (1975-στρατηγός Αρμπούζης).Παρά ταύτα η Ραχήλ είναι αξιέπαινη για την ενέργειά της , μέσα στην γενική αδιαφορία των εθνοπατέρων.29-4-2013

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.