Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Αρχίζει το πανηγύρι. Άκης προς Σήμιτη, Παπανδρέου, Πάγκαλο κλπ: Γνωρίζετε, ελάτε να μιλήσετε!

Σας το είχαμε πει ότι ο Άκης θα πουλήσει ακριβά το τομάρι του. Ένας λόγος παραπάνω το γεγονός ότι ήδη έχει γράψει την “αυτοβιογραφία” του, με συγκεκριμένες εντολές. Δινει έμφαση στην περίοδο 1987 – 1990 και βέβαια στην “χρυσή πενταετία” όπως την χαρακτήρισε ο Στουρνάρας.

Ο Άκης λοιπόν πριν από λίγο, κάλεσε να έλθουν να καταθέσουν όλα τα μέλη του ΚΥΣΕΑ που συνυπέγραψαν τις περιβόητες συμβάσεις. Ποιά ήταν αυτά; Θυμηθείτε τα εδώ: ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΥΣΕΑ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ. ΠΑΓΚΑΛΟΣ, ΣΗΜΙΤΗΣ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ κλπ. Λέτε να τους παρέσυρε ο δαιμόνιος Άκης; Βρε τα καημένα…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.