Τετάρτη, 24 Απριλίου 2013

Οι ΑΝ.ΕΛ θα αντιστρατευτούν σε οποιαδήποτε προσπάθεια ελέγχου των κρατικών εσόδων από την Τρόικα και εκβιασμού των πολιτών από εισπρακτικές εταιρείες

Συνάντηση εκπροσώπων εργαζομένων της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων με τους Βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή, Έλενα Κουντουρά και Παύλο Χαϊκάλη πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 22 Απριλίου 2013.
Στη συνάντηση αναλύθηκαν θέματα της συγκεκριμένης Γενικής Γραμματείας, η οποία αποτελεί νευραλγικό κομμάτι του Υπουργείου Οικονομικών.
Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν φόβους για την φημολογούμενη διάσπαση
ή υποβάθμιση της υπηρεσίας τους με ταυτόχρονη ένταξη της στην νεοσυσταθείσα Γενική Γραμματεία Εσόδων, όπως φημολογείται έντονα το τελευταίο διάστημα. Μια τέτοια προοπτική θα ακύρωνε την διοικητική γνώση πολλών ετών και θα αποτελούσε το εφαλτήριο ύποπτων μεθοδεύσεων κατά των δομών πληροφόρησης του ίδιου του κρατικού μηχανισμού           .
Είναι πλέον δεδομένη η ανακολουθία της Συγκυβέρνησης που ευαγγελίζεται την ενίσχυση της διαφάνειας και του ελέγχου ενώ ταυτόχρονα αποδομεί τους μηχανισμούς της Δημόσιας Διοίκησης που θα έπρεπε να αξιοποιήσει. Οι μεθοδεύσεις αυτές δημιουργούν ερωτηματικά για την στόχευση των κυβερνώντων και τις κερκόπορτες που ανοίγονται από την απαξίωση λειτουργικών υπηρεσιών του δημοσίου για να αντικατασταθούν πιθανόν από κοστοβόρες και αναξιόπιστες αναθέσεις σε ημέτερες ιδιωτικές εταιρίες ελέγχου και είσπραξης εσόδων στα πρότυπα των εισπρακτικών εταιριών.
Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες πιστοί στην υπεράσπιση του δημόσιου συμφέροντος και την διασφάλιση των δικαιωμάτων των πολιτών με παράλληλη εξασφάλιση των κρατικών εσόδων θα αντιστρατευτούν σε οποιαδήποτε προσπάθεια ελέγχου των κρατικών εσόδων από την Τρόικα και εκβιασμού των πολιτών από εισπρακτικές εταιρείες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.