Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

Δώστε δουλειά στους Έλληνες στις φράουλες της Μανωλάδας.


Οι Έλληνες που είναι στο ταμείο ανεργίας, θα έπρεπε να έχουν το δικαίωμα να δουλεύουν στις φράουλες για δύο μήνες, χωρίς όμως να χάνουν το ταμείο ανεργίας. 

Αυτό είναι που συμφέρει την ελληνική πολιτεία και όχι να δώσει άδειας παραμονής στους παράνομους μετανάστες,
οι οποίοι στέλνουν τα λεφτά από τα μεροκάματα εκτός Ελλάδας.
Δεν έχει τίποτα να χάσει το ελληνικό Κράτος από το αν κάποιος που είναι στο ταμείο ανεργίας, έχει ταυτόχρονα και το δικαίωμα να δουλέψει για δύο μήνες στις φράουλες, ή στα ροδάκινα, λαμβάνοντας ταυτόχρονα και το μεροκάματο από τα ροδάκινα αλλά και το ταμείο ανεργίας του. 

Ο κτηνοτρόφος από την Κρήτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.