Ο Πάνος Καμμένος στη μεγάλη γιορτή της Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Άνδρο.


 
Με μεγάλη ευλάβεια, πλήθος λαού τίμησε σήμερα τη γιορτή της Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Άνδρο.
 Εν όψει της κρίσης που διέρχεται η χώρα μας τα τελευταία χρόνια, η ελπίδα και η θρησκευτική κατάνυξη λειτούργησε ως ασπίδα στο καθημερινό άγχος και τη λιτότητα. 
Μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, χαιρετήθηκε με ιδιαίτερη συμπάθεια από το σύνολο των κατοίκων κι επισκεπτών της Άνδρου, σε αντίθεση με τη παρουσία του υπουργού Εργασίας, κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Γιάννη Βρούτση και άλλων κυβερνητικών παραγόντων οι οποίοι συνοδεύονταν φρουρούμενοι για ευνόητους λόγους.
 
Παρόλα αυτά,  ο κόσμος εστίασε το ενδιαφέρον του στην ιερότητα της ημέρας παρά σε αντικυβερνητικές αποδοκιμασίες που έχουν ενταχθεί πλέον στη καθημερινότητα των Ελλήνων. 
 
Μετά τη γιορτή ο κ. Πάνος Καμμένος μαζί με τα μέλη της συντονιστικής επιτροπής των Ανεξάρτητων Ελλήνων της Άνδρου, τον πολιτευτή κ. Βασίλη Παρασκευαίδη, φίλους και υποστηρικτές του κινήματος, συνέφαγε μεταδίδοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα της απελευθέρωσης της χώρας μας από το ζυγό της τροϊκανής κυριαρχίας, επαναλαμβάνοντας μεταξύ άλλων, ότι ο λαός είναι το μόνο μέσο που μπορεί  σε μια ημέρα να αλλάξει τα δεδομένα της εφιαλτικής κατάστασης που βιώνει.
 
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων κ. Πάνος Καμμένος, ο δήμαρχος Άνδρου κ. Γιάννης Γλυνός και τοπικοί φορείς κατά την θρησκευτική τελετή.

 


http://www.anexartitos.net/show_news.php?id=1292

Σχόλια