Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

Η Ραχήλ Μακρή κατέθεσε Μηνυτήρια Αναφορά, για τους απλήρωτους εργολαβικούς εργαζόμενους στο ΑΗΣ Πτολεμαΐδας

Στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου προσήλθε η Βουλευτής ΠΕ Κοζάνης, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κα Ραχήλ Μακρή όπου κατέθεσε την με αριθμό πρωτοκόλλου 3239/26-4-2013 Μηνυτήρια Αναφορά κατά παντός υπευθύνου για τα γεγονότα που υπέπεσαν στην αντίληψη της κατά την άσκηση των βουλευτικών της καθηκόντων.
Συγκεκριμένα ύστερα από επανειλημμένες καταγγελίες στο γραφείο της από εργαζόμενους εργολάβων,
που αναλαμβάνουν έργα της Δημόσιας Επιχείρησης Ηλεκτρισμού ΑΕ, άσκησε, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της, κατ’ επανάληψη Κοινοβουλευτικό Έλεγχο στα αρμόδια Υπουργεία και πραγματοποίησε αιφνιδιαστική επίσκεψη στον Ατμοηλεκτρικό Σταθμό Πτολεμαΐδας.
Αφού μελέτησε τις απαντήσεις του Κοινοβουλευτικού Ελέγχου και ενημερώθηκε από τους εργολαβικούς εργαζόμενους οι οποίοι της ενεχυρίασαν έγγραφα, η κα Μακρή προέβει σε αιφνιδιαστική επίσκεψη στο ΑΗΣ Πτολεμαΐδας όπου και εξέτασε τα δικαιολογητικά που της επέδειξαν οι αρμόδιοι λειτουργοί της ΔΕΗ ΑΕ. Από τις ανωτέρω ενέργειες στοιχειοθετήθηκαν σοβαρότατα προβλήματα και προέκυψαν ισχυροί λόγοι αναφοράς στους Λειτουργούς της Ελληνικής Δικαιοσύνης, προκειμένου να διερευνήσουν την ύπαρξη τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Αναλυτικότερα στην αναφορά της η Βουλευτής αιτήθηκε να προβεί η Ελληνική Δικαιοσύνη σε κάθε απαραίτητη νόμιμη ενέργεια προκειμένου να διαπιστωθεί εάν, σύμφωνα με τα αναφερόμενα πραγματικά περιστατικά, έχουν τελεστεί ποινικά αδικήματα, με θετικές πράξεις ή παραλείψεις, από ιδιώτες ή δημοσίους λειτουργούς και να εντοπισθούν οι δράστες αυτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.