Τρίτη, 23 Απριλίου 2013

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 9ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2000 ΗΤΑΝ ΚΡΊΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ....

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 9ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2000 ΗΤΑΝ ΚΡΊΣΙΜΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ.
-ΑΝ ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΕΚΛΕΓΕΊ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΛΙΤΏΣΕΙ ΈΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!
-Ο "ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΓΑΡΎΦΑΛΛΑ" ....
"Το Μέλλον ξεκίνησε" ....γράφει πάνω από το κεφάλι του -στην φωτογραφία- ....και κατάρα ....ίσως "εννοεί" την πορεία των Ελλήνων προς την Άβυσσο!
 
Κι' όμως ελέω Σαμαρά -μόνον και μόνον για να λέει ότι είναι πρωθυπουργός- αλίμονο ....οι ίδιοι άνθρωποι των Παπανδρέου και -φευ- των Σημιτικών "κυβερνούν" παρασκηνιακά την Χώρα ....με μπαμπούλα τους "Ραϊνεμπαχ" και τους άλλους "κουτόφραγκους".
 
[ "Π@@ΤΆΝΑ" ΙΣΤΟΡΊΑ ΌΤΑΝ ΕΣΎ ΘΑ ΓΡΆΦΕΣΑΙ ....ΕΓΏ ΔΕΝ ΘΑ ΖΩ ]
 
Γ.Δ
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.