Δευτέρα, 22 Απριλίου 2013

ΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: Η “ανάπτυξη” του 2012 έγινε έλλειμμα 10% και το χρέος διογκώθηκε!

ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ 2012ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΩΝ "ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ" ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΗΘΕΙ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΕΙ;

Που είναι όλοι αυτοί οι λαλίστατοι να μας εξηγήσουν πως είναι δυνατόν το χρέος με τα επίσημα στοιχεία της Eurostat να ανέρχεται στο 156,9% του ΑΕΠ από 148,3% το 2010; Μετά το δολοφονικό "κούρεμα" των ομολόγων που κατέστρεψε τα αποθεματικά των ταμείων και τους μικρομολογιουχους, το χρέος αυξήθηκε; Και μάλιστα έγινε ΕΝΥΠΟΘΗΚΟ ΜΕ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ, από ομολογιακό; Και δεν έχει πάει κανένας φυλακή;

Μην μας πείτε ότι δεν το περιμένατε, αφού από τον Ιούνιο του 2010, μόλις είδαμε το περιεχόμενο του μνημονίου προαναγγείλαμε -όπως κάθε άνθρωπος με στοιχειώδη γνώσεις οικονομίας-, ότι αποτελεί την ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ της Ελληνικής οικονομίας. Πάντα με στοιχεία. Επιπλέον, η μεταβολή ενός χρέους από ομολογιακό σε ενυπόθηκο, έχει νόημα μόνο εάν το πραγματικό "κούρεμα" το καταστήσει απείρως μικρότερο. Εδώ όχι μόνον δεν μειώθηκε, αλλά αυξήθηκε ραγδαία!

Άρα, ψεύδονταν συνειδητά. Άρα πρέπει να τιμωρηθούν. Όσο υπάρχει ακόμα "ανεξάρτητο κράτος".

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ 2012ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ 2012ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ 2012 


 

olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. Και ποιός θα στείλει όλους αυτούς στη φυλακή; Ο... Σαμαράς ή ο λαός του καναπέ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.