Σάββατο, 9 Μαρτίου 2013

Η RWE κόβει επενδύσεις σε ΑΠΕ για να μειώσει χρέος. Ο Στουρνάρας θέλει επενδύσεις σε ΑΠΕ για να αυξήσει το χρέος

bloomberg
Αυτή η ανάρτηση είναι για τον Στουρνάρα που έχει εξελιχθεί σε [μια δυο λέξεις που παραπέμπουν σε προσκυνημένο στόκο], και κοκορεύεται ότι έχουμε πολλές επενδύσεις σε ΑΠΕ. Βρε  Στουρνάρα, οι "επενδύσεις" σε ΑΠΕ δεν είναι "επενδύσεις", είναι πρόσθετο χρέος που επιβαρύνει τον καταναλωτή, σαν φόρος και ούτε καν σαν ακριβό ρεύμα. 
10.000 μεγαβάτ από ΑΠΕ δεν ηλεκτροδοτούν τίποτα, "εγχέουν", χωρίς να υποκαθιστούν. "Εγχέουν" και εκτοπίζουν, χωρίς να εξοικονομούν. Όλη η Γερμανική εμπειρία το αποδεικνύει. Και αυτοί, εξάγουν, εμείς εισάγουμε. Τι θα υποκαταστήσεις, και τι θα "εξοικονομήσεις" με 2.000 αιολικά? ΤΙΠΟΤΑ. Απλά θα φεσώσεις τον ΛΑΓΗΕ και τον καταναλωτή.

Η είδηση είναι ότι η RWE κόβει τις επενδύσεις της σε ΑΠΕ κατά 50% για να μειώσει χρέος. Εμείς τις αυξάνουμε για να αυξήσουμε το χρέος (στην πλάτη των καταναλωτών) και ο Στουρνάρας χαίρεται. Ποιά χώρας είναι "Υπουργός" ο Στουρνάρας; 
http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2013/03/rwe.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια δημοσιεύονται με μια καθυστέρηση και αφού τα δει κάποιος από τη διαχείριση...και όχι για λογοκρισία αλλά έλεγχο για: μη αναφορά σε προσωπικά δεδομένα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, προσβλητικά, υποτιμητικά και υβριστικά μηνύματα ή δεσμούς (Link) με σεξουαλικό περιεχόμενο.
Η φιλοξενία και οι αναδημοσιεύσεις άρθρων τρίτων, τα σχόλια και οι απόψεις των σχολιαστών δεν απηχούν κατ' ανάγκη τις απόψεις του ιστολογίου μας και δεν φέρουμε καμία ευθύνη γι’ αυτά. Προειδοποίηση: Περιεχόμενο Αυστηρώς Ακατάλληλο για εκείνους που νομίζουν ότι θίγονται προσωπικά στην ανάρτηση κειμένου αντίθετο με την ιδεολογική τους ταυτότητα ή άποψη, σε αυτούς λέμε ότι ποτέ δεν τους υποχρεώσαμε να διαβάσουν το περιεχόμενο του ιστολογίου μας.